yepi mascot

Facebook

Publicitate

Categorii de jocuri

Noutati

  • Data: 10.12.2013Ziua Romaniei (01.12.2013) a fost un motiv intemeiat sa oficializam lansarea site-ului Jocuri-Yepi.ro, un site de jocuri online pentru copii ce doreste sa aduca o inovatie in tot ceea ce inseamna jocurile online precum si navigarea libera si neconditionata a vizitatorilor pe astfel de site-uri. Echipa Jocuri-Yepi.ro va lucra din greu pentru a aduce cele mai noi si mai frumoase jocuri atat pentru tine cat si pentru toti vizitatorii site-ului pe care ii asteptam ori de cate ori doresc sa-si petreaca timpul alaturi de noi.
REGULAMENT

1. Nu lasati comentarii la diferite aplicatii de pe site care nu respecta regulile de bun simt, sau sa foloseasca cuvinte vulgare.

2. Respectati eventualele reguli impuse de creeatorii jocurilor sau aplicatiilor.

3. TOATE drepturile jocurilor sunt rezervate strict creeatorilor sau parteneriatilor acestora.

4. NU ne asumam nici o obligatie cu privire la calitatea jocurilor sau aplicatiilor de pe site

5. Licentele pentru jocurile de pe site sunt 'free ware' asfel incat creeatorii jocurilor au decis sa le lase la indemana utilizatorilor gratis.

6. In memontul in care utilizatorul paraseste site-ul www.jocurileonline.net prin diferite link-uri sau tastand efectiv o alta adresa in bara de adresa.

7. Site-ul nostru ofera posibilitatea de a descarca unele jocuri care au fost puse de creeatorii acestora la dispozitia publicului; website-ul nostru avand menirea de a furniza unele link-uri pentru a ajunge corect la adresa de descarcare a unei anumite aplicatii.

Design by www.firstpixel.info