yepi mascot

Facebook

Publicitate

Categorii de jocuri

Noutati

  • Data: 10.12.2013Ziua Romaniei (01.12.2013) a fost un motiv intemeiat sa oficializam lansarea site-ului Jocuri-Yepi.ro, un site de jocuri online pentru copii ce doreste sa aduca o inovatie in tot ceea ce inseamna jocurile online precum si navigarea libera si neconditionata a vizitatorilor pe astfel de site-uri. Echipa Jocuri-Yepi.ro va lucra din greu pentru a aduce cele mai noi si mai frumoase jocuri atat pentru tine cat si pentru toti vizitatorii site-ului pe care ii asteptam ori de cate ori doresc sa-si petreaca timpul alaturi de noi.
Publicitate
Afiseaza
Afiseaza jocuri

Paddington Sorteaza...

Paddington Sorteaza Cizmele
www.jocuri-yepi.ro
Paddington, ursul cel harnic si priceput la toate este pe cale sa se demoralizeze, deoarece nu reuseste nici cum sa sorteze cizmele pe care le are in noul joc de copii inspirat din desenele animate de pe Minimax, in care va trebui sa treci de toate misiunile precum si de nivelele de dificultate pe care le ai astfel incat sa reusesti...
Jocul Paddington Sorteaza Cizmele a fost jucat de peste 2771 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Paddington Sorteaza Cizmele atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Paddington Sorteaza Cizmele face parte din categoria Jocuri cu Ursuletul Paddington. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Paddington face Marmelada

Paddington face Marmelada
www.jocuri-yepi.ro
Ursuletul Paddington este pus de data aceasta la treaba, motiv pentru care s-a gandit sa faca putin gem alaturi de ustensilele pe care le are. Gemul va fi de portocale, caise, prune precum si alte fructe care sunt pe placul ursului, iar tu va trebui sa iti dai silinta din ce in ce mai mult si sa incerci sa treci de toate misiunile pe...
Jocul Paddington face Marmelada a fost jucat de peste 6265 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Paddington face Marmelada atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Paddington face Marmelada face parte din categoria Jocuri cu Ursuletul Paddington. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!
Esti pe pagina: 1
Selecteaza pagina:
Design by www.firstpixel.info