yepi mascot

Facebook

Publicitate

Categorii de jocuri

Noutati

  • Data: 10.12.2013Ziua Romaniei (01.12.2013) a fost un motiv intemeiat sa oficializam lansarea site-ului Jocuri-Yepi.ro, un site de jocuri online pentru copii ce doreste sa aduca o inovatie in tot ceea ce inseamna jocurile online precum si navigarea libera si neconditionata a vizitatorilor pe astfel de site-uri. Echipa Jocuri-Yepi.ro va lucra din greu pentru a aduce cele mai noi si mai frumoase jocuri atat pentru tine cat si pentru toti vizitatorii site-ului pe care ii asteptam ori de cate ori doresc sa-si petreaca timpul alaturi de noi.
Publicitate
Afiseaza
Afiseaza jocuri

Provocarea Karatistilor

Provocarea Karatistilor
www.jocuri-yepi.ro
Buggs Bunny, Tazz Mania - Diavolul Tazmanian precum si maestrul karatelor Hong Kong Phooey este prezent in noul joc de copii pe care te invitam sa il incerci cat mai repede si sa ne spui daca iti place, daca este pe placul tau. Cu mare grija si atentie va trebui sa evoluezi de la fiecare nivel de dificultate pe care il ai, sa treci de...
Jocul Provocarea Karatistilor a fost jucat de peste 6464 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Provocarea Karatistilor atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Provocarea Karatistilor face parte din categoria Jocuri cu Hong Kong Phooey. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!
Esti pe pagina: 1
Selecteaza pagina:
Design by www.firstpixel.info