yepi mascot

Facebook

Publicitate

Categorii de jocuri

Noutati

  • Data: 10.12.2013Ziua Romaniei (01.12.2013) a fost un motiv intemeiat sa oficializam lansarea site-ului Jocuri-Yepi.ro, un site de jocuri online pentru copii ce doreste sa aduca o inovatie in tot ceea ce inseamna jocurile online precum si navigarea libera si neconditionata a vizitatorilor pe astfel de site-uri. Echipa Jocuri-Yepi.ro va lucra din greu pentru a aduce cele mai noi si mai frumoase jocuri atat pentru tine cat si pentru toti vizitatorii site-ului pe care ii asteptam ori de cate ori doresc sa-si petreaca timpul alaturi de noi.
Publicitate
Afiseaza
Afiseaza jocuri

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop : Conurile De Inghetata
www.jocuri-yepi.ro
V-am obisnuit deja cu binele cunoscute jocuri pe consola. In acest joc va vom aduce aminte de vremurile toride din vara. De acea v-am pus la dispozitie un joc cu micutele animalute din Littlest Pet Shop impreuna cu una din mancarurile noastre preferate, cu inghetata. Veti avea la dispozitie peste sase cornuri in care voi va trebui sa...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop : Conurile De Inghetata a fost jucat de peste 5125 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop : Conurile De Inghetata atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop : Conurile De Inghetata face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop: Un Premiu Dulce?
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc noi va punem la dispozitie cele mai dulci premii cu animalutele din Littlest Pet Shop. Alaturi de "mama" lor Blythe, care se va afla in bucatarie preparand cele mai dulci prajituri doar pentru voi. Veti avea la dispozitie o varietate de prajituri, care mai de care, ba cu glazura de ciocolata, ba cu diferite...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Un Premiu Dulce? a fost jucat de peste 7807 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Un Premiu Dulce? atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Un Premiu Dulce? face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Imbrac-o pe Blythe
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc de dress-up o veti avea pe renumita protagonista din jocurile Littlest Pet Shop, respectiv Blythe, frumoasa adolescenta cu parul saten si ochii mari albastri, in ipostaza de a o imbraca. Pentru a face acest lucru, noi v-am pus la dispozitie cele mai noi si mai fashion haine si accesori de care puteti avea parte. De...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Imbrac-o pe Blythe a fost jucat de peste 7933 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Imbrac-o pe Blythe atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Imbrac-o pe Blythe face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Concurs De Zbor
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc va punem la testare abilitatile de zbor. De acesta va sfatuim sa fiti foarte atenti cand vine vorba de acest joc. Actiunea se va petrece pe o consola, iar cu ajutorul creionul care-l aveti la-ndemana, va trebui sa ghidadi pasarile din Littlest Pet Shop sa ajunga cu bine la destinatia lor, pe insula. Pentru a face...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Concurs De Zbor a fost jucat de peste 4805 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Concurs De Zbor atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Concurs De Zbor face parte din categoria Jocuri 3D. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Puzzle
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc veti avea la-ndemana o serie de jocuri puzzle. Iar in aceste serii, veti avea la dispozitie mai putin de 5 minute pentru a termina puzzle-ul care vi sa pus in fata. Cu cat veti avansa in nivele, gradul de dificultate va creste semnificativ, ba micsorandu-se cubulete, ba timpul fiind tot mai scurt. De aceasta data,in...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Puzzle a fost jucat de peste 4773 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Puzzle atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Puzzle face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop: Rock Star
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou si mai palpitant joc va vom aduce aminte de vremurile bune al renumitul joc Guitar Hero. Pentru a aduce o varianta si mai buna si mai imbunatatita a acestui joc, noi va punem la dispozitie animalutele voastre preferate in ipostaza unor vedete renumite Rock! Cu cat veti avansa in level-uri, veti avea la-ndemana cele mai...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Rock Star a fost jucat de peste 8619 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Rock Star atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Rock Star face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop: Festin Blanos
www.jocuri-yepi.ro
Bine v-am regasit dragi vizitatori la un nou joc cu animalutele noastre preferate din Littlest Pet Shop. In "Festin Blanos" actiunea se va petrece din nou pe o consola PlayStation. De aceasta data veti avea la dispozitie cele patru animalute, iepurasul, calul, pisica si cainele, iar pentru fiecare dintre ei veti avea un fruct sau o...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Festin Blanos a fost jucat de peste 4236 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Festin Blanos atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Festin Blanos face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Aruncatul Nucilor
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc "Animalutele Littlest Pet Shop" veti avea la dispozitie mai putin de 5 minute pentru a sparge nucile din copac. Daca nu spargeti nucile, animalutele de dedesubtul nucului vor suferi o grea lovitura in cap. Pentru a proceda in acest fel veti avea la-ndemana un creion, care il veti gestiona cu ajutor mouse-ului....
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Aruncatul Nucilor a fost jucat de peste 3695 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Aruncatul Nucilor atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Aruncatul Nucilor face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Plimbare Cu Telegondola
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc indemanarea si precizia sunt cele mai importante calitati pe care trebuie sa le dobanditi. Ne-am hotarat ca in "Animalutele Littlest Pet Shop plimbare cu telegondola" sa facem jocul sa fie mai interesant, toata actiunea se va petrece pe un Play-Station. Veti avea la dispozitie un creion cu care veti controla toata...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Plimbare Cu Telegondola a fost jucat de peste 4102 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Plimbare Cu Telegondola atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Plimbare Cu Telegondola face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop: Joc De Memorie
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc va trebui sa va testati memoria la cel mai inalt nivel. De acea in "Animalutele Littlest Pet Shop: Joc De Memorie" veti avea aceasta ocazia. Voi veti avea la dispozitie 10 secunde in fiecare runda pentru a memora locatia fiecarui animalut, si pentru al gasi dupa acea. Pentru a va ajuta noi v-am pus la dispozitie un...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Joc De Memorie a fost jucat de peste 8292 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Joc De Memorie atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Joc De Memorie face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Imbraca Animalele
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc aparut doar aici pe site-ul Jocuri-Yepi.ro veti avea ocazia de a imbraca animalutele voastre preferate din Littlest Pet Shop. Fiind in preajma sezonului de iarna, ne-am gandit sa-i pregatim pe cei mici pentru o partida de schi. De aceea aveti la dispozitie cele mai moderne si mai inovatoare echipamente pentru...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Imbraca Animalele a fost jucat de peste 7776 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Imbraca Animalele atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Imbraca Animalele face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Gaseste Diferentele
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc cu Animalutele Littlest Pet Shop veti avea la dispozitie cele mai frumoase imagini cu aceste animalute sau cu stapii lor. In aceste imagini voi veti avea la dispozitie un anumit timp pentru a gasi toate cele 5 diferente. Ca e vorba de culoarea baderolei, sau de culoarea de pe perete. In acest joc cea mai importanta...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Gaseste Diferentele a fost jucat de peste 8642 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Gaseste Diferentele atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Gaseste Diferentele face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop: Gaseste-o pe Blythe
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nouj joc cu Animalutele Littlest Pet Shop, vi-o prezentam pe Blythe, varianta Barbie din aceste jocuri care de data asta s-a pierdut in toate colturile lumii, iar noi trebuie sa o gasim. Ca e vorba de Londra, New York sau alte locuri exotice, va trebui sa o gasim. Aceasta va aparea in cat mai multe locuri, iar de fiecare...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Gaseste-o pe Blythe a fost jucat de peste 4959 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Gaseste-o pe Blythe atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Gaseste-o pe Blythe face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Hraneste Maimuta
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc "Animalutele Littlest Pet Shop Hraneste Maimuta" o veti avea prezenta pe maimuta din cunoscutele jocuri la masa. Voi va trebui sa o ajutati pe aceasta sa decojeasca bananele cu ajutorul sagetilor. La fiecare banana vi se vor da o serie de butoane care vor trebui apasate pentru ca aceasta sa se desfaca si ca maimuta...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Hraneste Maimuta a fost jucat de peste 5037 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Hraneste Maimuta atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Hraneste Maimuta face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop: Prinde Discul
www.jocuri-yepi.ro
De data aceasta echipa Jocuri-Yepi.ro va pune la dispozitie un joc cu cai mai draguti catelusi din Littlest Pet Shop. In acest joc va trebuii sa-l ajutati pe catel sa prinda discul. Folosindu-va de Spacebar pentru a prinde discul. Actiunea se petrece i deplinatatea parcului din New York, unde voi va aflati la plimbare cu cainele si ii...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Prinde Discul a fost jucat de peste 4945 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Prinde Discul atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop: Prinde Discul face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Animalutele Littlest...

Animalutele Littlest Pet Shop Prinde Morcovul
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc "Littlest Pet Shop Prinde Morcovul" veti avea la dispozitie mai putin de 5 minute pentru al ajuta pe iepuras sa prinda morcovii. Tot ce trebuie sa faceti voi e sa va asigurati ca din cele patru cratere care se afla in jurul vostru, voi muscati doar din morcovi. Aveti grija, deaorece pe langa bunatatile care ies din...
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Prinde Morcovul a fost jucat de peste 5267 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Animalutele Littlest Pet Shop Prinde Morcovul atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Animalutele Littlest Pet Shop Prinde Morcovul face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!

Little Pet Shop de...

Little Pet Shop de Imbracat
www.jocuri-yepi.ro
In cel mai nou joc aparut doar aici pe site-ul Jocuri-Yepi.ro, va vom prezenta modalitatea cea mai placuta de a va imbraca animalutul dupa bunul vostru plac. Ca este vorba despre un catelus,o pisica sau pana si o soparla verde, noi v-am pus la dispozitie toate materialele necesare pentru ai stiliza pe acestia in cel mai frumos mod...
Jocul Little Pet Shop de Imbracat a fost jucat de peste 6530 ori. Intra si il joaca si tu chiar acum.
Daca iti place jocul Little Pet Shop de Imbracat atunci intra si discuta cu ceilalti jucatori despre el.
Jocul Little Pet Shop de Imbracat face parte din categoria Jocuri cu Animalutele Littlest pet Shop. Joaca si alte jocuri din aceasta categorie!
Esti pe pagina: 1
Selecteaza pagina:
Design by www.firstpixel.info