yepi mascot
AJUTOR!
turn off lightfullscreen
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Mickey Mouse Memorie

Descriere: Mickey Mouse Memorie este unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie care necesita multa indemanare si si mai ales tinere de minte. Acest joc se joaca cu niste carti care au imprimate pe ele diferite imagini cu eroul nostru de la disney channel, Mickey Mouse. Aceste carti vor fi intoarse cu fata in jos iar tu va trebui sa gasesti toate perechile de carti identice. Aces tjoc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorulc aruia trebuie sa dati click consecutiv pe doua carti astfel incat sa se intoarca cu fata in sus. Daca nu i-ai gasit perechea , cele doua carti se vor intoarce din nou cu fata in jos, dar te sfatuiesc sa incerci sa le tii minte locul deoarece s-ar putea sa te ajute la urmatoarele potriviri. La inceput vor fi doar 6 carti deci va fi destul de usor sa va indepliniti obiectivul dar pe masura ce avansati in nivele superioare vor fi tot mai multe carti si va fi din ce in ce mai dificil. Aveti mare grija deoarece jocul este contracronometru si daca nu gasiti toate perechile de carti identice inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Timpul va fi afisat in partea de jos a ecranului deci fiti cu ochii pe el. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Cuvinte cheie: jocuri de memorie cu mickey mouse, jocuri memory, jocuri cu carti, jocuri gaseste perechiile, jocuri mickey mouse memory, jocuri cu mickey mouse noi, jocuri cu mickey mouse gratis, jocuri cu mickey mouse online, jocuri cu mickey mouse 3d, jocuri cu mickey mouse pentru copii, jocuri cu mickey mouse disney, jocuri cu mickey mouse disney channel, jocuri cu mickey mouse puzzle, jocuri cu mickey mouse in romana, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse in 2, jocuri mickey mouse clubhouse, jocuri mickey mouse de pictat,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Mickey Mouse Memorie

Categorie: Jocuri cu Mickey Mouse, Jocuri de Memorie, Jocuri Disney Channel,

Data adaugarii: 22.02.2014

Jucat de: 799 jucatori

Numar voturi: 3

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Mickey Mouse Memorie

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info