yepi mascot
AJUTOR!
turn off lightfullscreen
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Mickey Mouse Obiecte Ascunse

Descriere: In noul joc de indemanare aparut in categoria jocurilor cu Mickey Mouse va trebui sa gasesti toate obiectele ascunse din imaginile cu eroii nostrii de la disney channel intr-un timp cat mai scurt posibil. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil iar pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care va vor da batai de cap. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti avea de gasit tot mai multe obiecte si va fi din ce in ce mai dificil sa reusiti asta inainte ca timpul sa se termine. Jocul este contracronometru si daca nu gasiti obiectele la timp veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Obiectele sunt greu de vazut deoarece sunt foarte bine camuflate in imagine si trebuie sa fiti cu ochii in patru. Acest joc necesita multa indemanare, agilitate si spirit de observatie. Daca gasiti toate obiectele inainte ca timpul sa se termine vei primi un anumit punctaj. Punctele sunt foarte importante deoarece daca te descurci bine si ai un scor mare ai putea ajunge in topul jucatorilor. ACordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru. In partea de jos veti avea o lista cu obiectele pe care trebuie sa le gasiti.

Cuvinte cheie: jocuri cu obiecte ascunse, jocuri gaseste obiectele ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, jocuri mickey mouse hidden objects, jocuri cu mickey mouse noi, jocuri cu mickey mouse gratis, jocuri cu mickey mouse online, jocuri cu mickey mouse 3d, jocuri cu mickey mouse pentru copii, jocuri cu mickey mouse disney, jocuri cu mickey mouse disney channel, jocuri cu mickey mouse puzzle, jocuri cu mickey mouse in romana, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse in 2, jocuri mickey mouse clubhouse, jocuri mickey mouse de pictat,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Mickey Mouse Obiecte Ascunse

Categorie: Jocuri cu Mickey Mouse, Jocuri de Indemanare, Jocuri Disney Channel,

Data adaugarii: 21.02.2014

Jucat de: 1639 jucatori

Numar voturi: 14

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Mickey Mouse Obiecte Ascunse

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info