yepi mascot
AJUTOR!
turn off lightfullscreen
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Mickey Mouse Diferente

Descriere: Mickey Mouse Diferente este unul dintre cele mai noi jocuri din aceasta categorie care iti va testa indemanarea agilitatea si mai ales spiritul de observatie. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru din desene animate, de la Disney Channel , Mickey Mouse. Va vor aparea doua imagini cu eroul nostru. Imaginile sunt foarte asemanatoare dar au mici diferente, cate 5 in fiecare nivel. Scopul este sa gasiti cele 5 diferente inainte ca timpul sa se termine deoarece jocul este contracronometru. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil aveti nevoie de multa indemanare si perspicacitate, diferentele fiind foarte mici. Daca nu gasiti toate cele 5 diferente inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Nu dati click la intamplare pe imagini deoarece veti pierde puncte si timp. Scopul jocului este sa gasiti cele 5 diferente din fiecare nivel cat mai repede deoarece veti primi mai multe puncte. Punctel sunt importante deoarece daca va descucati bine ati putea intra in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc cu Mickye Mouse.

Cuvinte cheie: jocuri cu diferente, jocuri de indemanare, jocuri de gasit diferente, jocuri gaseste diferentele, jocuri cauta diferentele, jocuri cu 5 diferente, jocuri mickey mouse 5 difference, jocuri cu mickey mouse noi, jocuri cu mickey mouse gratis, jocuri cu mickey mouse online, jocuri cu mickey mouse 3d, jocuri cu mickey mouse pentru copii, jocuri cu mickey mouse disney, jocuri cu mickey mouse disney channel, jocuri cu mickey mouse puzzle, jocuri cu mickey mouse in romana, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse in 2, jocuri mickey mouse clubhouse, jocuri mickey mouse de pictat,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Mickey Mouse Diferente

Categorie: Jocuri cu Diferente, Jocuri cu Mickey Mouse, Jocuri Disney Channel,

Data adaugarii: 21.02.2014

Jucat de: 1656 jucatori

Numar voturi: 2

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Mickey Mouse Diferente

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info