yepi mascot
AJUTOR!
turn off lightfullscreen
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Mickey si Bulele de Apa

Descriere: Mickey si Bulele de Apa este un joc palpitant de indemanare care iti va testa agilitatea si logica, aparut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-yepi.ro. In acest joc il aveti in prim plan pe eroul nostru de la disney channel, Mickey Mouse. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel si pentru a aduna cele mai multe puncte. Punctele sunt foarte importante in acest joc din categoria jocurilor cu mickey mouse, deoarece daca aveti multe puncte ati putea avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori. Va va aparea un mare patrat iimpartit in mai multe patratele . In aceste patratele vor fi niste bule de apa, de diferite dimensiuni. Scopul jocului este sa spargeti toate acele bule cat mai repede folosind niste picaturi de apa. Acele picaturi vor mari bulele de apa sau le vor sparge pe cele mai mari. Cand o bula se sparge va arunca cu 4 picaturi de apa in sus, jos, stanga si dreapta. Acesle picaturi vor mari sau vor sparge bulele din jur si asa mai departe. In fiecare nivel veti avea un anumit numar de stropi pe care ii veti putea folosi. Daca ti se termina stropii si nu v-ati indepliniti obiectivul veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa puneti stropii pe bule astfel incat ele sa creasca si sa explodeze. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in top si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Cuvinte cheie: jocuri cu apa, jocuri de logica, jocuri cu bule de apa, jocuri de indemanare, jocuri de strategie, jocuri cu mickey mouse noi, jocuri cu mickey mouse gratis, jocuri cu mickey mouse online, jocuri cu mickey mouse 3d, jocuri cu mickey mouse pentru copii, jocuri cu mickey mouse disney, jocuri cu mickey mouse disney channel, jocuri cu mickey mouse puzzle, jocuri cu mickey mouse in romana, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse in 2, jocuri mickey mouse clubhouse, jocuri mickey mouse de pictat,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Mickey si Bulele de Apa

Categorie: Jocuri cu Mickey Mouse, Jocuri de Logica, Jocuri Disney Channel,

Data adaugarii: 21.02.2014

Jucat de: 2258 jucatori

Numar voturi: 11

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Mickey si Bulele de Apa

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info