yepi mascot
AJUTOR!
turn off lightfullscreen
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Mickey Mouse Gaseste Diferentele

Descriere: Mickey Mouse Gaseste Diferentele este un joc palpitant de indemanare in care veti avea nevoie de multa perspicacitate si spirit de observatie pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel. In fiecare nivel al acestui joc va trebui sa gasiti toate diferentele din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine. Desi pare simplu nu te grabi sa subestimezi dificultatea jocului deoarece trebuie sa fi foarte atent, diferentele fiind foarte mici. In acest joc ii aveti in prim plan pe eroii copilariei noastre mickey mouse, minnie mouse, goofy, donald duck si pluto. In acest joc va trebui sa gasiti toate diferentele din mai multe imagini cu eroii nostrii. Jocul este contracronometru si daca nu gasiti toate diferentele inainte ca timpul sa se scurga veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Daca gasiti toate diferentele la timp veti avansa la nivelul urmator unde va asteapta noi provocari dar si noi imagini frumoase cu eroii nostrii. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa dati click pe diferente cand le gasiti. Nu dati click la intamplare pe imagini deoarece veti pierde o viata si daca vi se termina toate cele 3 vieti va trebuie sa incepeti joculetul cu diferente de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut.

Cuvinte cheie: jocuri cauta diferentele, jocuri gaseste diferentele, jocuri cauta diferente, jocuri de indemanare, jocuri cu diferente cu mickey, jocuri de indemanare cu mickey mouse, jocuri cu mickey mouse noi, jocuri cu mickey mouse gratis, jocuri cu mickey mouse online, jocuri cu mickey mouse 3d, jocuri cu mickey mouse pentru copii, jocuri cu mickey mouse disney, jocuri cu mickey mouse disney channel, jocuri cu mickey mouse puzzle, jocuri cu mickey mouse in romana, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse in 2, jocuri mickey mouse clubhouse, jocuri mickey mouse de pictat,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Mickey Mouse Gaseste Diferentele

Categorie: Jocuri cu Diferente, Jocuri cu Mickey Mouse, Jocuri Disney Channel,

Data adaugarii: 20.02.2014

Jucat de: 1411 jucatori

Numar voturi: 20

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Mickey Mouse Gaseste Diferentele

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info