yepi mascot
AJUTOR!
turn off lightfullscreen
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Potriveste Soriceii

Descriere: Potriveste Soriceii este un joc palpitant de indemanare, aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-yepi.ro, care iti va testa agilitatea si perspicacitatea. Jocul il are in prim plan pe cle mai indragit personaj de la disney channel si anume pe mickey mouse, care este alaturi de prietenii sai. Acestia participa la o serata si se joaca diferite jocuri printre care si potriveste soriceii. In acest joc va trebui sa adunati un anumit numar de puncte in fiecare nivel pentru a trece mai departe. Punctele le veti aduna daca veti distruge soricei colorati. Ca sa ii distrugeti va trebui sa dati click acolo unde vedeti grupuri de cel putin doui soricei de aceeasi culoare. Cu cat sunt mai multi soricei la fel cu atat veti primi mai multe puncte. In functie de cat de repede termini vei primi puncte bonus pentru timp. Acestea se vor aduna la scorul final si daca va descurcati bine ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Dati tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru. Aveti grija deoarece jocul este contracronometru si daca nu adunati puncte suficiente inainte ca timpul sa se termine, veti pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul.

Cuvinte cheie: jocuri match, jocuri cu potriviri, jocuri potriveste imaginile, jocuri pe nivele, jocuri mouse match, jocuri cu mickey mouse noi, jocuri cu mickey mouse gratis, jocuri cu mickey mouse online, jocuri cu mickey mouse 3d, jocuri cu mickey mouse pentru copii, jocuri cu mickey mouse disney, jocuri cu mickey mouse disney channel, jocuri cu mickey mouse puzzle, jocuri cu mickey mouse in romana, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse in 2, jocuri mickey mouse clubhouse, jocuri mickey mouse de pictat,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Potriveste Soriceii

Categorie: Jocuri cu Mickey Mouse, Jocuri de Indemanare, Jocuri Disney Channel,

Data adaugarii: 18.02.2014

Jucat de: 1315 jucatori

Numar voturi: 9

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Potriveste Soriceii

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info