yepi mascot
AJUTOR!
turn off light
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Furia Titanilor

Descriere: Furia Titanilor este cel mai palpitant joc de actiune aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-yepi.ro. In acest joc va trebui sa il insotiti pe eroul principal intr-o aventura plina de peripetii. Scopul jocului este sa distrugeti toti monstrii pentru a salva regatul. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa aveti multa indemanare, agilitate si mai ales curaj. In acest joc va trebui sa va deplasati cu sagetile in cautarea monstriilor pe care trebuie sa ii distrugeti. Cu tasta z va trebui sa va luptati cu inamicii iar cu x va trebui sa va aparati de atacurile lor. Cu tastele 1 si 2 va trebui sa schimbati armele iar cu 3 si 4 trebuie sa schimbati magiile. Cu ajutorul tastei space va trebui sa sariti. Aveti mare grija la inamici deoarece sunt destul de puternici si vopr sa te opreasca. Daca te lovesc veti pierde din viata. daca ti se termina viata vei pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Pe masura ce avansati veti da de inamici tot mai puternici pe care va fi din ce in ce mai greu sa ii invingeti. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de actiune si dati tot ce aveti mai bun sa adunati multe puncte deoarece ati putea intra in topul celor mai buni jucatori.

Cuvinte cheie: jocuri cu lupte 3d, jocuri cu lupte cu arme, jocuri cu arme, jocuri cu sabii, jocuri cu monstrii 3d, jocuri cu confruntari, jocuri cu batai, jocuri cu razboaie, jocuri cu soldati, jocuri wrath of titants, jocuri de actiune 3d, jocuri de actiune noi, jocuri de actiune online, jocuri de actiune gratis, jocuri de actiune gratuite, jocuri de actiune cu monstrii, jocuri de actiune cu razboaie, jocuri de actiune cu arme, jocuri de actiune 2014,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Furia Titanilor

Categorie: Jocuri 3D, Jocuri cu Lupte, Jocuri cu Monstrii, Jocuri de Actiune,

Data adaugarii: 07.02.2014

Jucat de: 4769 jucatori

Numar voturi: 39

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Furia Titanilor

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info