yepi mascot
AJUTOR!
turn off light
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Fast Five

Descriere: Fast Five este nou joc de curse aparut in categoria masinilor numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-yepi.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate la volanul celor mai rapide masini de curse. Acest joc este inspirat din seria de filme Fast and Furious. Scopul jocului este sa va indepliniti obiectivul din fiecare nivel. In unele nivele va trebui sa ajungeti inainte ca timpul sa se termine la linia de sosire. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Cu cat ajungeti mai repede cu atat veti primi mai multe puncte. In alte nivele va trebui sa ieisti pe locul itnai. Veti concura cu inca 3 masini si va trebui sa ii intreceti si sa ajungeti pe primul loc la linia de sosire. Daca pierdeti va trebui sa reincepeti nivelul. Nu va subestimati adversarii deoarece au masini destul de rapide si isi doresc la fel de mult ca tine sa castige. In alte curse veti fi cronometrat in cat timp ajungeti la o anumita destinatie. Daca ajungeti repede veti primi mai multe puncte. Punctele sunt foarte importante in acest joc deoarece daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori. Acest joc se joaca numai cu sagetile cu ajutorul carora trebuie sa conduceti toate masinile din joc si cu tasta space va trebui sa puneti frana. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de curse cu masini.

Cuvinte cheie: jocuri cu fast and furious, jocuri fast five, jocuri cu masini 3d, jocuri cu intreceri, jocuri curse, jocuri curse 3d, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini in oras, jocuri cu masini mici, jocuri cu masini rapide, jocuri cu masini cu nitro, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini gratis, jocuri cu masini online, jocuri cu masini pentru copii, jocuri cu masini 2014,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Fast Five

Categorie: Jocuri 3D, Jocuri cu Masini,

Data adaugarii: 25.01.2014

Jucat de: 5383 jucatori

Numar voturi: 248

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Fast Five

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info