yepi mascot
AJUTOR!
turn off light
Voteaza jocul!

Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi Online Jocuri Yepi OnlinePublicitate
 • Jocuri Asemanatoare
 • Descriere joc
 • Instructiuni joc
 • Informatii joc
 • Raporteaza joc
 • Pune-l pe site
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game
game

Nume joc: Blestemul lui Jake

Descriere: Blestemul lui Jake este un joc palpitant de indemanare aparut in aceasta categorie numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-yepi.ro. In acest joc va trebui sa ajungeti cu bine la palaria vrajitorului cat mai repede. Jake a fost vrajit de un puternic vrajitor si acum isi poate pierde partile corpului. Trebuie sa gasiti palaria vrajitorului din fiecare nivel astfel incat sa rupeti blestemul. Fiecare nivel este cronometrat deci incercati sa scoateti un timp cat mai bun deoarece veti primi puncte bonus. Daca adunati multe puncte ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care va vor da mari batai de cap si le veti putea depasi numai daca va folositi abilitatea de a va pierde niste parti ale corpului. De exemplu in nivelul 3, palaria se afla dupa un perete. acel perete se va lasa jos numai daca este apasat un buton aflat intr-o groapa. Ca sa apasati acel buton trebuie sa va smulgeti un picior si sa il aruncati in groapa. Ca sa va despartiti de anumite parti ale corpului trebuie sa apasati pe tasta space iar ca sa le luati inapoi pe sageata jos. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Cuvinte cheie: jocuri jakes tough brack, jocuri cu vrajitori, jocuri cartoon network finn si jake, jocuri cu finn si jake noi, jocuri cu finn si jake 2014, jocuri cu finn si jake 3d, jocuri cu finn si jake gratis, jocuri cu finn si jake gratuite, jocuri cu finn si jake fotbal, jocuri cu finn si jake in 2, jocuri cu finn si jake 4, jocuri cu finn si jake sa inceapa aventura, jocuri sa inceapa aventura, jocuri cu finn si jake si printesa gumita, jocuri cu finn si jake si si marcelin, jocuri cu finn si jake si imparatul ghetii,

Pentru a te putea juca, foloseste tastele de mai jos:
~1234567890-=Back
TabQWERTYUIOP[]\
CapsASDFGHJKL;'Enter
ShiftZXCVBNM,./arrow key
CTRLALTSpacearrow keyarrow keyarrow key

Nume joc: Blestemul lui Jake

Categorie: Jocuri Cartoon Network, Jocuri cu Finn si Jake,

Data adaugarii: 31.03.2014

Jucat de: 4519 jucatori

Numar voturi: 203

Evaluat la:

Voturi Joc

In cazul in care jocul nu functioneaza urmeaza pasii:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

Pentru ca noi avem cele mai bune jocuri, iti oferim sansa ca si pe site-ul, blogul sau pagina ta web sa ai aceleasi jocuri copiind codul embed al jocului si punandu-l la tine pe pagina. Copiaza codul de mai jos pentru a lua jocul:

Te invitam sa iti spui si tu parerea cu privire la Blestemul lui Jake

NUME:

EMAIL: (optional)

PARERE:
Publicitate
Design by www.firstpixel.info